=:Aiman Zafri & Arissa Zafreen:=


My name: Ibu AZs
My Fotopage: http://ctazlina.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
suzanah idris
Latest entry:allysha ada adik baru.....
setelah sekian lama akhirnya dpt mama mengupdate lagik gambar2..bermula dr gambar adik allysha yg di beri nama AMIRA QALESYA yg dilahirkan di Hospital Putrajaya pd 30.01.2010 jam 11.55 pagi... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
zeti becky zain
Latest entry:LIVE GARAGE SALE THIS SATURDAY ! ! !
View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
izza iwan
Latest entry:tetiba rindu..
salam... lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh :cloud9: View this Fotopage entry
nureen tihani
View this Fotopage latest entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
nur damia afrina
Latest entry:Activated
Lamanya x upload gambaq dlm fotopages nih....drp bertiga now,dah jadik berempat dah pun..hahaha nk start upload pix baby la sket2 buat kenangan dlm fp nih.... Damia dah dpt adik last year, bb girl jugak...namanya Nur Dania Alisya...masa newborn...uiyooo..manyak tembam wooo....lahir kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah,Bandar Baru Bangi.Lahir 25.5.2009 beratnyer....3.76kg...mak aihh...pipi bulat jer...tp tu masa baru lahir la.... La nih dah x bulat dah ponnn.... okay,letak ja la gambaq2 yg ada dulu...... View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Mummy Umar and Zaky
Latest entry:Anniversary. 12-12-2009
12-12-2009. 11years as man & wife. 6yrs as mom & dad to Umar, Zaky & Aqil. All the praise to Allah swt View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
kalin rosli
Latest entry:sisters
View this Fotopage entry
Myra Max Henry Siwalette
Latest entry:Keira Jr with babah
View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
LydzaR RuSmAN
Latest entry:Gambar kt Chini - Hadif 1st time balik kampung
ni gambar2 masa kt kampung hari tu View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
mama Luqman
Latest entry:New Addition of Our Family
Name:Tiara Zafreen bt Mohd Fazlee D.O.B:20.08.2010 View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
azhar intan
Latest entry:~~Tamadun Islam~~
View this Fotopage entry
zikarikishi photopages
Latest entry::: Majlis Perkahwinan ::
View this Fotopage entry
Elias & Wahida
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
khalisa and aasim
Latest entry:Salam Syawal Min-al-aidil-wal-faizin
* http://www.youtube.com/watch_private?v=PAG37MoexQw&sharing_token=ap2iAqv-ogRSpVjqVlayQw== Tiba sudah 10 mlm terakhir Ramadhan. Rasa cepat sungguh walaupun berpuasa dlm tempoh yg agak panjang berbanding org2 kat Malaysia. Memang tak terasa sbb kat sini cuaca tak lah terik, kurang rasa dahaga. Puasa kat sini terus terang boleh di katakan lebih fokus dgn ibadah puasa, terawih dan tadarus. Bahang raya pun tak terasa. Kurang sikit dugaan membeli belah hehehe. Kat sini takde org sibuk2 nk cari baju raya, b... View this Fotopage entry
mohd azmi mohd sadikin
Latest entry:Smart Naco - IgG Plus
http://snaco-online.blogspot.com() http://snaco-online.blogspot.com(Anda akan memperolehi maklumat lanjut bagaimana untuk memperolehi pendapatan berganda di dalam perniagaan MLM bersama Smart Naco melalui SMART Success kami. Anda juga akan mempelajari rahsia bagaimana kami membina rangkaian dan meningkatkan jualan produk IGG Plus (susu awal lembu atau susu kolostrum) dan Oyster Plus) View this Fotopage entry
lina azam
Latest entry:Selamat Hari Jadi ,Adik Haziq...
Tanggal 2 jun genap umo adik yg kedua...cuma kami 4 beranak yg meraikan besday adik, beli sebijik kek yg kecil, decorate nama adik dan no 2 atas kek dgn strawberry jam...heheh....dan kami nyanyikan lagu hepi besday utk adik....selamat hari jadik Afdzal Haziq, moga adik membesar dgn sihat, cerdas dan cergas..menjadi anak yg soleh dan berguna kpd keluarga, agama dan negara...kakak mummy n daddy luv you so much.... View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
mama afiq abah
Latest entry:Lake District'09
View this Fotopage entry
yatie sarmin
Latest entry:::Aksi2 raya 2008::
Mama tau mmg lah dah terrrlalu lewat tuk mama meng'hapdet' pic2 nih kat sini...tp mama mmg tak phedulik org nak kata apa....yang penting mama bahagia n mama dapat hapdet pic2 we ols nih...espesely pic anak mama... mama syang babah n mierul.... LOL LOL LOL :P :P :P View this Fotopage entry
::mama harus nak enterprem...lawo ke??::
Juliaty Zakaria
Latest entry:My Blog
Guys, Feel Free to visit my Blog : http://juliatyz.blogspot.com. From now on, I think I'll update my blog more frequent compared to my FP. Happy Reading ;) View this Fotopage entry
Nur admansyah
Latest entry:HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah... Sejarah Adam : Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. :cloud9: Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg (EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...? :omg_no: Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...? :oh_god: Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nurser... View this Fotopage entry
1 and half year @JJ, Setiawangsa
Mz Silantra
Latest entry:Cuti labor day + weekend
yeyyy cuti 3 ari berderet...!! so weekend tu wat aktiviti riadah dgn tema gaya hidup sehat sesangat hehe.. View this Fotopage entry
d end.. blk umah le.
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Sarah Rahim
Latest entry:BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM
Salam semua, Jemput singgah ke blogshop baru saya... :-D HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM Need to de-stress? Or having a shopaholic disorder? What you need...is just a little RETAIL-THERAPY... 8-) 8-) 8-) View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Danish Aiman and Dania Aliesya
Latest entry:From Fotopages to Blogspot...!
Salam my dear friends.. Thank you for visiting this fotopages.. :-> Please be informed that we have moved to 'NEW' house.. http://sweetomoide.blogspot.com See you there! :cloud9: View this Fotopage entry
Kay Hamie
Latest entry:Di Kota Keriangan ;)
View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
fizan yusop
Latest entry:Tokyo Disneyland
View this Fotopage entry
Muhammad Shahrul Amin Shaharum
Latest entry:RINDU.........
DEDICATED TO MY HERO & HEROIN..... Tak pernah berpisah lama cam gini....tapi terpaksa la tinggalkan abang ngan adik kat kampung sehingga end of this month.......sabar ye mama............ 8-) View this Fotopage entry
Berehat seketika
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Liyana Sampol
Latest entry:precious..
View this Fotopage entry
bibi yasmin mohd kassim
Latest entry:Aiman in 2009
Dah lama tak update fotopages ni... Since dok actively in facebook...Dah bersawang fotopages aiman ni... Photo taken one day before CNY.. kat Jusco.. Aiman beria naik pentas kononnya dia nak nyanyi atas pentas... tapi sebtulnya dok berlari sakan...Siap suruh mama snap pic lg... View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
Mak and Abah Of Lovely MDs
Latest entry:Our New Entry......
Silalah jenguk kami kat anaandy.blogspot.com :-D See you there.... View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
elizs eal
Latest entry:the sisters
The two lil sisters...sometimes very loving, but sometimes aiyah...make my blood go upstairs!! :P :-D Sabar is the best medcine to handle these two kids. ;-) Masih ingat kat fp ni, cuma tak berkesempatan nak update. Pic ni masa g kenduri kawen anak kpd ex-babysitter Humaira & Haifa. Makcik ni tak jaga lagi dah 2H sbb dia dah balik ke Pekan-Pahang, jadi nya skrg diaorg tinggal kat nursery. Mmg trill betul anta diaorg ke nursery. Alhamdullillah...dah ok...tapi biasa lah mmg tak kan dpt mcm babysitter... View this Fotopage entry
copp...mana haifa?
Maisarah Sahran
Latest entry:Majlis Penyampaian Hadiah Tadika Al-Irdiah 2008
View this Fotopage entry
Yusry Yusoff
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri (1429H)
View this Fotopage entry
Sukernya Papa!!!Danish Confused
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Wan Haida Wan Annuar
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Sempena Bulan yang mulia ini Mama ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin andai tersalah kata terkasar budi tersinggung dihati.....kepada semua kengkawan yang mama kenal @ FP Mommies dan tak lupa juga kawan-kawan rapat mama.....:-) Hope that this year will bring you joy and more blessings to all of you... Lastly, berhati-hati di jalan raya...semoga perjalanan balik dan kembali selamat... Thanks to http://shafiqakram.fotopages.com(Adik Shafi... View this Fotopage entry
TQ to Zai Kulim & Family for the raya card...:)
Edmadina Alif Hamzah
Latest entry:Hidup segan mati tak mau, punya FP
Lama kan tak update? Ntah kenapa tetiba terlintas plak nak update sket... nothing much, Emma dah dah besar! Dah jadi Kakak Emma. :-D She's really proud of it and really loveeeeeeeesss her brother. She acts and behave like kakak too... cumaaaa... mummy suka 'gaduh' ngan emma $-) Alaaa, biasa aa kan? LOL mak mana yg tak gaduh ngan anak? Esp, anak pompuan... LOL Emma dah 4years dah now... TAKLEH BACA LAGI! Really can't wait to see/hear her read... Kerja dia skang asyik tgk 613 jer! Tapi takper, she learn a... View this Fotopage entry
Little Edrez
aiza zack
Latest entry:makan time!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
adam ammar
Latest entry:Tahun Melawat Terengganu!!!
Ni cite mase balik Dungun dulu....tak habih lagi....maleh betulla nak update... :P ...kebetulan mase balik Dungun ade jemputan kenduri kat seberang takir.....dah alang2 sampai...nak ke bandor mesti jammed....so kami nak merasa naik penambang....suka la sangat depa dapat naik bot tu....dari seberang takir ke pasar payang...dewasa RM1.00 jer...kekanak RM0.50....kami parking kat depan masjid pas2 amik penambang ke pasar payang....tak yah nak pening kepala carik parking kat situ...lepas bersopping skit2 ( skit ... View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
zuraidah mohdyatim
Latest entry:SUP TULANG RUSUK OR SUP GEAR BOX CICAH SAMBAL KICAP?
Haa..haa..sorry FP friends, citer lagi, temporarily this Fotopages will be called "Ceritapages" kihh..kihh.. LOL LOL LOL sapa malas baca nak tengok gambar jer mintak maap ler..sapa rajin bacalah..kalau tak mama biar Tia&Mia jer baca dah besar nanti..tapi citer ni syokkkkk tau..gerenti meleleh air liur. :P :P :P :P :P lagi pun nak posa kan mana boleh tengok gambar..baca buku or dengar radio boleh ler LOL LOL LOL LOL Mama ni selain dari interior decoration yang mama spent thousands or hundreds on... View this Fotopage entry
udang galah kuala pilah yang manis
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
aishah badaruddin
Latest entry:selamat hari raya
sempena hari raya yg hampir tiba ini.. saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri untuk semua kawan2. semoga semuanya riang di hari raya nanti. :-D View this Fotopage entry
dewan badminton
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
Mimie Azri
adik & abang testing snap pic.. modelnya? siapa lagi, mama la :-D smpi kena menyengih nampak gigi.. kalau tak, selagi tu la "cameraman" jemputan ni tak berpuas hati LOL LOL LOL susah nak dapat ikat tocang anak dara ni.. hari ni, ok je.. agaknya, dia rasa dia comel kot bila ditocang macam ni.. agaknya, hormon anak dara dah makin bercambah kot? :-P View this Fotopage entry
ARISSARIZ our precious
Latest entry:KunG Fu PaNDa, Sara DapAt aDIk & MomMIe's GatHEriNg
3 updates in a row! Biasa la umikan ;-) ;-) Sabtu, 21 Jun, 11am Tengok Kung Fu Panda @TGV KLCC Since umi dah janji dengan kakak nak bawak tengok cerita ni, so Umi pun book tiket online, abah kata elok la tengok the earliest show, orang pun belum ramai, car park pun belum penuh. So, anak-anak umi pukul 9 dah bangun, siap-siap, around 9.45 dah keluar rumah. Nak kena kejarkan tiket dah book online tu la, kena ambil 45 minutes before the show starts. Sampai KLCC dalam pukul 10.10 pagi, terus tuju ke TGV... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Anuar N Zuhaira
Latest entry:Happy Mother's Day
To Nekma, Tok, Ibu, Mak Ngah, Cik, Teh, Che La, Che Na, Mak Lang, Che Za, Che Ta, Mak Long, Mak Anjang, all mothers out there and to Ummi(myself), Happy Mother's Day. Love your mom always.. * http://www.youtube.com/watch?v=0OKndnaiFzo&feature=related My Mum Is Amazing She wakes up early in the morning with a smile And she holds my head up high Don't you ever let anybody put you down Cos you are my little angel Then she makes something warm for me to drink Cos it's cold out there, she thinks... View this Fotopage entry
Us, under the Melaka Tree
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
muhaiyom hasan
Latest entry:TEKNIK2 AFIQ MEMBACA BUKU...HAHAHA
KALI NI KITA TENGOK ANAK AYOM YANG SORANG NI DAPATKAN BUKU PAMA KAT RAK ALMARI..MMG SEJAK 2 MENJAK NI, MAKIN LIGAT SI AFIQ NI CAPAI APER AJE YG DIA BLEH AMIK..GERAM JUGAK KADANG2 TU..KLU DAPAT BUKU TU....SUKANYA DIA...KLU DAPAT TU..HABIS DIA GIGIT2..TAPI AYOM X SEMPAT LA RAKAM DETIK DIA GIGIT BUKU TU..18SG...HEHEHE..JOM LAYAN CARA2 AFIQ AMIK BUKU SAMPAI DAPAT KAT TANGAN DIA TU... View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Nu Rule
Latest entry:Find me @ Facebook and my Blogs!
Salam to everyone, As you can see (and read) I am no longer active in photobloging using the Fotopages. You can still find me in these other places over the internet:- 1) My Facebook by visiting: http://www.facebook.com/nurule.hasanah 2) My not so latest blog, on events and weddings: http://buttonupweddings.blogspot.com 3) My another blog dedicated to my ex. Ex-coursemate lah.. hihi: http://btec-hnd.blogspot.com To all who has been a very good visitor to my fotopages. Thank you very much for you... View this Fotopage entry
Miqdad @ 31 minutes old
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
Syaza Syauqyna Syaful Izwan
Latest entry:Balik JB by Train
Cuti Deepavali lepas ummi terasa nak bawak Qyna balik JB naik train… :cloud9: Ummi berani nak bawak Qyna sebab Usu ada temankan…Risau jugak ummi Qyna nangis nak turun dari train nanti :-S Mula-mula memang Qyna ajak turun pastu siap cakap “Syaza tak nak naik train, Syaza nak naik aeroplane…” Aduhhh… :P mana lah nak cari aeroplane mendarat kat Jerantut ni LOL Nasib baik bila ummi pujuk-pujuk Qyna ok then terus tertidur sampai pagi. Bangun-bangun masih dalam train, tapi mood Qyna dah ok cuma dia ... View this Fotopage entry
Moment in time...lena sungguh
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Aqsoriah Kamaruddin
Latest entry:AidilFitri 2007
Salam aidilfitri buat semua...maaf jika ada tersalah kata, terkasar bahasa ;-) Dah seminggu lebih kita beraya ye baru sempat nak updet gambar raya... :-D takde turn balik kampung, macam biasa setiap tahun kami beraya belah family mama dulu..abah kata setiap tahun beraya kampung mama dulu...hehhehehe lagi best :-D :-D mama ajak dia beraya umah maktok dulu dia taknak...suka ati la abah jgn gaduh sudah kan?? :-> Sedihnya masa raya ke3 ayu kena asma attack..sian kat dia..so, bnyk plan kena cancel kam... View this Fotopage entry
maktok, tokba &ashraf
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
sufi n seri yaakob
Latest entry:the moving ages
dah lama mama tak update citer diorg ni..diorg pun dah makin besar cume mama je tak sempat nak citer plus memory card kamera dah hilang plak..so dah lama tak amik gamba..nak tunggu beli baru ntah bile..so mama letak lah lilypie ticker ni..at least kalo takde update..this ticker will keep on updating..hahhaa LOL ..aci dak..ok la kan.. View this Fotopage entry
oooo..okkkkk..games overrr!!
Flyin Mom
Latest entry:Genting revisited!
View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
azura hashim
Latest entry:Kenangan...V2
View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
Diana Sham
Latest entry:MY LITTLE ANGEL.......
1st Day On Earth Ni la gmbr pertama RizQ selepas selamat di lahirkn...Sakitnya melahirkan hanya tuhan yg tahu.... Baru sekarang dpt rasa ape yg mama rasa...patut la dia sedih kalu lwn ckp dia... Uhhhhh payahnya, mcm mn la ma leh beranak sampai 5, ni pun 1 dah tak tahan... :cyclop_1: View this Fotopage entry
Syazana Zulkifli
Latest entry:Kad raya
nie kad raya dari laily : http://alyahusna.fotopages.com nie kad raya dari adik syafiq : http://syafiqakram.fotopages.com nie kad raya dari amy : http://amyryna.fotopages.com kad raya dari aida : http://alisdaniaazhar.fotopages.com nie kad raya dari kak niza..comel sofia : http://nhmieza.fotopages.com nie kad raya dari ina : http://ctazlina.fotopages.com nie kad raya dari fieza : http://fieza6666.fotopages.com nie kad raya dari mie2 : http://mie2khalish.fotopages.c... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
mama sayang
Latest entry:untuk tatapan peribadi
pagi tadi satu info bermanfaat dibincangkan di radio Pagi IKIM mengenai cyber security. Antara perkara yang jangan dikongsi di internet adalah gambar anak-anak. Kenapa?? Maklumat di hujung jari, dunia tanpa sempadan, salah guna/eksplotasi gambar antara tagline skang.. satu tips yang dikongsi adalah membuat carian atau google search nama anda atau ahli keluarga dan lihat jawapan carian tersebut.... Oleh sebab tu saya ambil keputusan untuk menukarkan status kesemua gambar kepada unpublished to the public vi... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016