=:Aiman Zafri & Arissa Zafreen:=

By: Ibu AZs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-May-2009 04:13 Email | Share | Bookmark
xtiviti 2AZ di kg


1st May 2009, Aiman genap 4 tahun..dah besar dah anak bujang ibu nih
even tak proper cake session, sbb balik kg seme org bz ngan gathering keluarga sebelah abah
+ kenduri arwah atuk..tp anak ibu still cool je kan..tetap tggu dgn sabar..
sayang sgt kat anak2 ibu..aiman cam fhm..nak2 adik pun bakal bertambah lagik..neway..ape2 pun sayang ibu abah nih...Happy 4th birthday my dear..moga anak ibu sentiasa sihat, jadi abang yg baik buat Arissa & baby..jadi anak soleh solehah, serta berjaya didunia dan akhirat ye sayang...Amin


Quote:
selain itu gak, 5/5/09 genaplah 2 yrs pemergian arwah atuk 2az, bapa kpd abah..AL-FATIHAH


TQ pada aunty2 yg send sms besday wish kat ibu ye..


picca nih mase hari gathering..berpeluh masing2 yelah jarang gak xtiviti outdoor tuk anak2 ibu nih..


yg nih, cucu2 opah yg dah besar lah termasuk Arissa..tgk lah geram je kat anak dara ibu tuh..
cam dah big gal jer nak join same..


yg nih lak, picca Arissa pakai bj kurung..+ gambar ibu yek..hehehe..abaikan lah diriku yg sdg preggy tuh ye..still nak dukung gak anak dara tuh..geram tgk..kalo bebas nak jalan jauh tuh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net